FinansWatch

Naur: Andre er udygtige til vindmøller

Vindmøller skal fortsat bære meget af væksten i Ringkjøbing Landbobank.

Vindmøllerne skal stå for en stor del af den vækst, Ringkjøbing Landbobank gerne vil finde i 2011. Det har flere andre banker også forsøgt, men har fået et hak over fingrene som følge - det er simpelthen fordi, de ikke har vidst nok om branchen, lyder dommen fra Ringkjøbing-direktør Bent Naur.

"Vi har vores første dårlige oplevelse i vindmøllebranchen til gode. Jeg tror, at det er vigtigt, at man spotter de projekter, man går ind i, og nu har vi været i vindmøllefinansiering i tyve år, så vi har veludviklede kompetencer til at udvikle projekter inden for velafprøvede områder. Det er område, der ikke har kikset for os før, så vi er også rimeligt fortrøstningsfulde i år," siger Bent Naur til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs