FinansWatch

Nordea-chefs interesse for toppost i Danske Bank er et "hypotetisk spørgsmål"

Nordeas danske landechef, Frank Vang-Jensen, er flere gange blevet nævnt som kandidat til den ledige stilling som topchef i Danske Bank. Onsdag er han blevet forfremmet til koncernledelsen i Nordea, men alligevel vil han ikke svare klart på, om det betyder, at et spring til Danske Bank er udelukket.

Frank Vang-Jensen | Foto: PR

Frank Vang-Jensen, dansk landechef i Nordea, steg onsdag morgen et trin længere op på karrierestigen i storbanken, da han blev udnævnt som ny leder af Personal Banking for hele koncernen og samtidig trådte ind i koncernledelsen.

Frank Vang-Jensen, der har en fortid som adm. direktør for svenske Handelsbanken, er ellers flere gange blevet sat i spil som en mulig ny topchef i Danske Bank, efter at Thomas F. Borgen har forladt banken som følge af sagen om massiv hvidvask i Estland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs