FinansWatch

Slut med papir hos Nordea

Konto-oversigterne fra Nordea kommer fremover hovedsagligt i en elektronisk udgave.

Fra august gælder der nye vilkår for privatkunderne hos Nordea, når det gælder om at få et overblik af indeståender på diverse konti.

For banken har besluttet at droppe papir-udgaver af kontooversigter, og derfor vil man som udgangspunkt som privatkunde kun kunne modtage oversigterne i elektronisk form.

Banken forklarer i en pressmeddelelse, at man i ændrer vilkårene, "fordi banken ønsker at tilskynde vores kunder til at kontrollere deres konti via vores onlinesystemer og dermed begrænse forbruget af papir."

Elektronisk

For konti oprettet efter den 1. august vil kunderne ikke længere modtage kontoudskrifter på papir, men kun i Netbank eller Netbank konto-kik.

Kunder, der allerede har adgang til Netbank, vil som udgangspunkt kun modtage kontoudskrifter elektronisk, også for konti oprettet før den 1. august i år.

Samtidig er der foretaget redaktionelle ændringer i vilkårene, fremgår det af meddelelsen fra Nordea, der er blandt Danmarks største banker.

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs