Nordea skal bringe ISS på børsen

Nordea får det nordiske ansvar for børsnoteringen af servicegiganten på børsen, der har Goldman Sachs og Morgan Stanley som global coordinators.
Foto: Lorenzen Søren Jyllands-Posten
Foto: Lorenzen Søren Jyllands-Posten

Nordea har fået ansvaret for salget af ISS aktier i Norden, når servicegiganten i løbet af kort tid vender tilbage til børsen i København efter seks år i privat ejerskab.

Det fremgår af den meddelelse, som ISS netop har udsendt om sine intentioner om en børsnotering, der skal give et provenu på 13,3 milliarder.

Heraf fremgår det, at Morgan Stanley og Goldmann Sahcs får det overordnede ansvar for børsnoteringen som joint global coordinaters. Sidstnævnte er medejer af ISS og dermed nærmest selvskrevet. De to storbanker er samtidig joint bookrunners sammen med Citigroup Global Markets, Deutsche Bank, London Branch, HSBC Bank og Nordea Markets. Sidstnævnte får ansvar for Norden og dermed er dermed er der udsigt til en stor milliongevinst i Strandgade.

Carnegie, Danske Bank, SEB i Danmark og UBS Limited får en mindre rolle som Colead Managers, mens N M Rothschild and Sons Limited fungerer som rådgiver for ISS og EQT Partners.

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også