FinansWatch

Nordea: Auktionerne er kommet godt fra start

Renten på Nordeas rentetilpasningslån med et års løbetid med afdrag landede på 1,5869 pct. på den første af i alt otte auktionsdage.

Renten på Nordeas rentetilpasningslån med et års løbetid med afdrag landede på 1,5869 pct. på den første af i alt otte auktionsdage. Ses der på renten for rentetilpasningslån uden afdrag landede renten på 1,5714 pct.

Dermed er der indtil videre udsigt til en mindre rentebesparelse for F1-låntagerne til næste år i forhold til i år, hvor F1-renten har været ca. 1,7 pct.

"Alt i alt er auktionerne kommet godt fra start, og det er positivt for dansk økonomi, at der er udsigt, at F1-låntagernes rådighedsbeløb bliver gødet lidt til næste år af endnu lavere renter," skriver Nordea der dog samtidig påpeger, at der endnu er syv auktionsdage tilbage.

Ydelsen for et F1-lån med afdrag på 1 mio. kr. står til at ende på 3375 kr. pr. måned efter skat. Ydelsen for et lån uden afdrag på en mio. kr. står til at ende på 1191 kr. pr. måned efter skat.

(RB-Børsen )

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs