FinansWatch

Dam: "Hold kæft, jeg har sparet meget tid"

Jyske Bank har sit eget tv-studie. For ordførende direktør Anders Dam betyder bankens eget studie en masse sparet tid.

Foto: Jyske Bank/PR

Jyske Bank er mere end en bank. Det er også en tv-station med eget studie, rullende kameraer og kendisværter, som det tidligere DR-koryfæ, Kurt Strand. For ordførende direktør Anders Dam betyder studiet, at han sparer en masse ture til København.

Det skriver fagbladet Journalisten.

”Hold kæft, hvor har jeg sparet meget tid. Og min tid er dyr. I dag kan jeg bare stille mig ned i studiet, når vi skal aflægge regnskab, eller når jeg skal interviewes af Solveig Bjørnestad (værten på P1 Business, red.) Og hvis der er kriser, kan jeg svare med det samme i stedet for at tage et fly til København og få stukket en projektør op i ansigtet. Her er jeg på hjemmebane,” siger Anders Dam til Journalisten.

Ifølge ham fik studiet sit egentlig gennembrud i forbindelse med Irak-krigen.

”Jeg registrerede i 2002, at der kom mere fokus på børsstof i Danmarks Radio. Og jeg tænkte: 'De vil aldrig bruge vores folk, fordi vi sidder for langt væk her i Silkeborg.' Så derfor investerede vi i teknologi for nogle få hundrede tusind kroner. Og da Irak-krigen kom i 2003, var vi klar til at forklare, hvordan det påvirkede finansmarkederne,” siger Anders Dam.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs