FinansWatch

Jyske Bank overtager håndboldsponsorat på Mors

Jyske Bank har forud for den kommende håndboldsæson indgået et etårigt hovedsponsorat med Mors-Thy Håndbolds ligaherrer.

Da Fjordbank Mors, den hidtidige hovedsponsor for Mors-Thy Håndsbolds ligaherrer, for små to uger siden gik ned, opstod der stor usikkerhed hos den lokale håndboldstolthed. Men torsdag aften meddelete Jyske Bank, at man overtager sponsoratet.

”For os er dette sponsorat helt oplagt. Dels er Mors-Thy Håndbold veldrevet og har en stærk ledelse og spillertrup. Dels har vi ligesom klubben selv et stærkt ønske om at gøre en forskel for lokalområdet. Ligaherrerne er et stærkt samlingspunkt for rigtig mange i Nordvestjylland – det i sig selv vil vi gerne støtte op om," siger afdelingsdirektør Ole Madsen fra Jyske Bank i Thisted

Selvom Jyske Bank er landsdækkende, har banken en stærk lokal profil – også på Mors og i Thy, hvor afdelingerne i Nykøbing og Thisted har været en del af gadebilledet i mere end 30 år.

”Da Jyske Bank opstod for 44 år siden efter en fusion mellem fire midtjyske banker, var målet at styrke lokalområdet ved at gøre en forskel for både private og erhvervskunder. Sådan er det stadig – også i Nykøbing, hvor vi nu kan markere os endnu stærkere gennem Mors-Thy Håndbold. Samtidig kan alle i området fortsat se håndbold på absolut topniveau. Det er vist det, man kalder en win-win-situation – både for banken, klubben og byen som helhed,” siger afdelingsdirektør Klaus Hedegaard fra Jyske Bank i Nykøbing Morsifølge en pressemeddelelse fra Jyske Bank.

Mere fra FinansWatch

AP Pension fyrer 11 medarbejdere

I et forsøg på at spare fyrer AP Pension 11 medarbejdere mens 32 opslåede stillinger bliver fjernet. Det sker tre uger efter, selskabet annoncerede et ansættelsesstop.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs