FinansWatch

Jyske Bank lancerer nu rent mobilt Visa-kort

Kunder i Jyske Bank slipper nu helt for at have en plastikudgave af deres Visa-kort. Visa Mobil er navnet på det nye digitale kort, der kun findes i bankens wallet på Iphones.

Foto: Ritzau Scanpix/Mikkel Berg Pedersen

Et Visa-kort er ikke længere nødvendigvis et fysisk plastikkort. Torsdag har Jyske Bank nemlig lanceret et digitalt Visa-kort, der kun findes på kundernes telefon.

Det digitale kort oprettes i bankens såkaldte wallet, en form for mobil tegnebog, hvorefter det kan tages i brug med det samme. Kunderne skal derfor ikke vente på produktion og forsendelse af det traditionelle plastikkort.

"Det mobile Visa-kort er oplagt til dig, der foretrækker at klare tingene selv. Du kan fx oprette et midlertidigt kort til ferien, eller oprette et nyt, hvis du har mistet dit nuværende kort. Det kan naturligvis også bare være et ekstra kort, der giver dig mere fleksibilitet," skriver Jyske Bank i en meddelelse.

Visa Mobil kan lige nu kun bruges på Iphones via app'en Wallet og betalingstjenesten Apple Pay, som Jyske Bank og Nordea er ene om at tilbyde kunderne i Danmark.

Forsiden lige nu

Danske Bank hyrer og Nordea fyrer

Der er stor forskel på udviklingen i antallet af medarbejdere i Danske Bank og Nordea. Mens der er blevet næsten 1.000 flere ansatte i Danske Bank over det seneste år, så er der 2.600 færre, der kan kalde sig Nordea-medarbejdere. (Opdateret)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere