FinansWatch

Lønfest hos London-chefer

Senioransatte i London-bankernes løn er steget med 21 pct. det seneste år, mens den gennemsnitlige løn for alle ansatte kun er steget med 12 pct.

Livet som seniormedarbejder i Londons finansdistrikt er ikke helt dårligt lønnet. Alene det seneste år er gennemsnitslønnen steget med hele 21 pct. til godt 2 mio. kr.

Lønberegningerne er lavet af rekruteringsfirmaet Astbury Marsden, skriver Bloomberg. Lønstigningerne er primært givet i første halvdel, hvor tilliden til banksektoren generelt var højere, forklarer topchef i Astbury Marsden, Mark Cameron.

Han fortæller, at lønstigninger i andet halvår har været langt sjældnere, og at den økonomiske krise slår igennem på lønforhandlingerne.

Det største lønhop er givet i forbindelse med jobskift.

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs