FinansWatch

Deutsche Bank overrasker positivt i vanskeligt kvartal

Deutsche Bank er kommet bedre end ventet ud af tredje kvartal.

Deutsche Bank klarede sig betydeligt bedre end ventet i et tredje kvartal som topchef Josef Ackermann betegner som en periode, hvor vilkårene har været "mere vanskelige", men også en periode, hvor bankens likviditet aldrig har været stærkere. Det rapporterer Bloomberg News efter regnskabet, der viste et overskud på 725 mio. euro mod konsensus om 343 mio. euro.

Resultatet er samtidig en betydelig fremgang i forhold til samme periode sidste år, da storbanken fik et underskud på 1,2 mia. euro. Renteindtægterne steg i tredje kvartal 2011 til 4,3 mia. euro fra 3,4 mia. euro i samme periode sidste år. Også det var over konsensus om en stigning til 4 mia. euro.

Kernekapitalprocenten (tier 1) landede ultimo kvartalet på 13,8, hvor den i samme periode sidste år var på 12,3.

Om udviklingen for hele indeværende regnskabsår hedder det, at storbanken ser et robust indtjeningsniveau.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs