FinansWatch

Britisk storbank fjerner 3000 stillinger

Den britiske storbank Barclays har indtil videre i år afviklet 1400 stillinger, men inden årets udgang skal det tal vokse til i størrelsesordenen 3000.

Det kom frem tirsdag i forbindelse med bankens regnskab for første halvår, der viste et fald i indtjeningen på 38 pct.

Bankens nettoresultat var i første halvår på 1,5 mia. pund mod 2,4 mia. pund i samme periode sidste år. Resultatet var bedre end ventet, idet analytikerne ifølge Bloomberg News havde estimeret et resultat på 1,3 mia. pund.

Det er primært Barclays investeringsbank-aktiviteter, der oplever tilbagegang. Barclays Capital har således haft en nedgang i indtjeningen på 27 pct. til et halvårsresultat på 1,42 mia. pund.

Aktien i Barclays er tirsdag ved middagstid steget 1,3 pct. efter regnskabet.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

Mobilepay-fusion vil på "få år" gøre milliontab til fortid

Ledelsen hos Vipps Mobilepay, der gik i luften i starten af denne måned, vil inden for en overskuelig årrække forvandle rødt til sort på bundlinjen efter år med underskud hos hhv. Vipps og Mobilepay. Topchef Rune Garborg forudser, ”at det snart bliver 60-70 pct. af transaktionerne, der betales for.”

1,5 millioner danskere investerer i Qatar: "Det er dilemmafyldt"

Fem danske pensionsselskaber har på vegne af 1,5 mio. kunder investeret små 900 mio kr. i Qatar, viser en opgørelse, som mediet Danwatch har foretaget. Chef for ansvarlige investeringer hos Danica Pension erkender, at ”det er dilemmafyldt at investere i statsobligationer” fra visse lande.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs