FinansWatch

Goldman spår lavere aktiegevinster

Det amerikanske børshus Goldman Sachs skruer ned for optimismen og venter nu, at det brede amerikanske S&P 500-indeks er steget til niveau 1450 ved årsskiftet.

Forventningen skal ses i forhold til det tidligere estimat, som lå på 1500, skriver Bloomberg News.

"Vores tilpasninger afspejler forskellige ting, heriblandt vores økonomers nyligt sænkede BNP-estimater for USA og Asien samt en væsentlig forhøjelse af vores estimat for udviklingen i prisen på Brent-olie," forklarer aktiestrateg David Kostin i et notat.

Han har samtidig sænket sit estimat for S&P 500-selskabernes samlede indtjening i 2012 til 104 dollar pr. aktie fra tidligere 106 dollar.

Hvis Goldman Sachs har læst sin spåkugle rigtigt, har investorerne en aktiegevinst på 9,4 pct. til gode i de kommende syv måneder.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs