FinansWatch

Victoria Properties vil rejse millioner til FIH-lån

FIH Erhvervsbank vil modtage hovedparten af provenuet fra den emission på 209,1 mio. kr., som Victoria Properties planlægger.

FIH Erhvervsbank vil modtage hovedparten af provenuet fra den emission på 209,1 mio. kr., som Victoria Properties planlægger. Pengene skal nemlig primært bruges
til at tilbagebetale et bridgelån til FIH Erhvervsbank.

Emissionen vil blive gennemført som en fortegnignsretsemission med en tegningskurs på 85 kr. per aktie.

"Provenuet fra den kontante emission skal anvendes til at indfri koncernens bridgefinansiering hos FIH Erhvervsbank 161,9 mio. kr. samt til delvis betaling for erhvervelse af portefølje af boligudlejningsejendomme i Berlin," skriver Victoria Properties.

Samtidig vil der komme en anden emission på 85 mio. kr. til betaling for den resterende del af de tyske ejendomme, som Victoria Properties har købt af fire
danske banker.

"Emissionen forventes afsluttet ultimo december 2011, og FIH Erhvervsbank har forlænget koncernens bridgefinansiering således, at denne nu løber frem til 31.
december 2011," skriver Victoria Properties.

Ritzau Finans

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs