FinansWatch

Mobilepay indgår nyt samarbejde

Mobilepay har indgået endnu et samarbejde med en virksomhed, som skal bygge oven på løsningen. Denne gang er det virksomheden Storebox, som kan gemme kvitteringer elektronisk.

Foto: PR

Mobilepay har indgået endnu et samarbejde med en ekstern leverandør, der skal give brugerne mulighed for at få deres kvittering elektronisk, når de køber ind. Samarbejdet er indgået med virksomheden Storebox, der også er kendt som kvittering.dk, skriver Danske Bank, der står bag Mobilepay, i en pressemeddelelse.

Det er anden gang på få måneder, at Mobilepay indgår en aftale med en ekstern leverandør, og der er desuden også knyttet nogle virksomheder til servicen. Kunder i Bilka og udvalgte Matas-butikker vil kunne betale med Mobilepay og til gengæld modtage kvitteringen elektronisk.

Det samme vil gælde i Dansk Supermarkeds butikker, efterhånden som de får integreret Mobilepay som betalingsløsning. Mark Wraa-Hansen, der er chef for Mobilepay-divisionen i Danske Bank, ser de elektroniske kvitteringer som værende afgørende for, at mobilbetaling bliver nemt for kunderne i de store butikskæder.

"Nu skal du bare godkende, når betalingen dukker op på skærmen i Mobilepay og straks forlade butikken. Alt det traditionelle papirarbejde er lagret mobilt, hvor det er nemt tilgængeligt. Samtidig er miljøsparepotentialet stort. Derfor er det en vigtig prioritet for os at udvikle en grøn profil til næste version," siger han.

Mobilepay annoncerede for godt en måned siden, at selskabet havde indgået en samarbejdsaftale med engelske Powa Technologies. Teknologien, de har indgået en aftale om, hedder Powatag, og den bruger blandt andet de såkaldte QR-koder, som er en form for stregkoder til mobiltelefoner, og Mobilepay ser mulighed for at integrere den løsning i betalingsapp'en.

Mobilbetaling kan blive dataguldgrube for danske banker

Medie: Danske Bank indgår aftale om Mobilepay-laboratorium

MobilePay får stregkodeteknologi

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs