FinansWatch

Topchef i Danske Bank lægger sig fladt ned efter tilsynskritik: Hårdt og berettiget

Adm. direktør Chris Vogelzang kalder kritikken af Danske Bank både "hård og berettiget", men den nye politianmeldelse vil han ikke kommentere.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Danske Bank er i dag i blevet politianmeldt af Finanstilsynet og har modtaget i alt seks påbud for sin håndtering af Flexinvest Fri investeringsprodukter.

"Som forventet har vi modtaget hård og berettiget kritik fra tilsynet. Da vi blev opmærksomme på problemet i efteråret 2018, iværksatte vi en grundig undersøgelse og orienterede tilsynet. Vores kunder skal kunne stole på, at vi har deres interesser på sinde, og at vi leverer retvisende og fyldestgørende information og rådgivning til dem. Det har vi ikke levet op til i denne sag. Derfor har vi taget en række konsekvenser, herunder personalemæssige, og alle berørte kunder vil naturligvis blive godtgjort," udtaler Chris Vogelzang i en pressemeddelelse, der fortsætter således:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs