FinansWatch

Medie: Danske Bank risikerer at medarbejdere flygter

Anonyme kilder uden for Danske Bank melder ifølge Finans om stigende interesse hos bankens medarbejdere om at søge væk. Det billede kan banken selv ikke genkende.

Foto: PR/Danske Bank

Danske Bank risikerer medarbejderflugt som følge af hvidvasksagen og usikkerhed om, hvem der skal stå i spidsen for banken. Det skriver Finans på basis af anonyme kilder uden for banken.

"Jeg er blevet kontaktet af mange dygtige ansatte - også seniorfolk i Danske Bank - der gerne vil væk. Tidligere var det nærmest umuligt at lokke sådanne folk fra Danske Bank," siger en headhunter til mediet, og samme melding kommer fra en konkurrende bank.

HR-direktør i Danske Bank, Henriette Fenger Ellekrog, udtaler, at banken er opmærksom på risikoen for, at ansatte siger farvel til banken som følge af hvidvasksagen. Hun siger dog, at banken ikke "kan konstatere nogen talentflugt eller særlig høj afgang af medarbejdere eller ledere."

Analytiker: Erhvervskunder blandt fokuspunkter ved Danske Bank-regnskab

Finanstilsynet: Whistleblower i Danske Bank afviste at forklare sig

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs