FinansWatch

Fortsat usikkerhed om whistleblower i Danske Bank-sag kan tale frit

Intet forhindrer whistleblower i hvidvasksagen Howard Wilkinson i at tale frit, lød det mandag fra Danske Banks midlertidige adm. direktør, Jesper Nielsen, på en høring i Folketinget om Danske Bank. Det lykkedes dog ikke at overbevise Howard Wilkinsons advokat, der henviste til, hvor striks banken hidtil har været. Han vil nu afvente en formel klarmelding fra banken.

Pressen fik fem minutter til at stille spørgsmål til whistlebloweren Howard Wilkinson (th), der var flankeret af sin advokat Stephen M Kohn. | Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Det er fortsat usikkert om whistleblower Howard Wilkinson, der i 2013 forsøgte at råbe Danske Banks ledelse op i forhold til hvidvask i den estiske filial, kan tale frit uden at blive retsforfulgt.

Det tør whistleblowerens amerikanske advokat, Stephen M. Kohn, i hvert fald ikke tillade, før han har det på skrift fra Danske Bank.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs