FinansWatch

Straarup: Fyringer kan blive nødvendige

Det kan på ingen måde udelukkes, at Danske Bank bliver nødt til at fyre et antal medarbejdere for at nå målet om at nedlægge 2000 stillinger i løbet af tre år.

Det fastslår ordførende direktør Peter Straarup, efter at banken har løftet sløret for en omfattende spareplan, der skal bringe omkostningerne ned med 10 pct. frem til 2014.

"En væsentlig del af den afgang, der skal være, vil blive klaret ved naturlig afgang. Men vi kan absolut ikke udelukke fyringer," siger Peter Straarup.

Hvor mange fyringer, der bliver nødvendige, afhænger af, om den naturlige afgang fortsætter og om der sker ændringer i pensionsmønstrene, forklarer direktøren. Derfor er det ikke muligt i dag at sige noget om, hvor mange fyringer, der bliver tale om.

Processen med at nedlægge stillinger kommer til at ske løbende over de kommende tre år.

"Det har også noget at gøre med, i hvilket omfang kunderne adopterer de nye digitale hjælpefunktioner," tilføjer Peter Straarup.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

Nationalbanken fastholder ønske om indgreb på boligmarkedet

Da priserne var højest, foreslog Nationalbanken et indgreb på boligmarkedet, der skulle få priserne til at falde. Forslaget fik ikke opbakning hos erhvervsministeren og priserne faldt uden indgrebet. Alligevel holder Nationalbanken fast i ønsket.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs