FinansWatch

Jagt på Straarups afløser sættes ind

Bestyrelsen i Danske Bank går nu på jagt efter en til at afløse ordførende direktør Peter Straarup. (Opdateret 8.13)

Jagten på Straarups afløser sættes nu ind.

Det fremgår af Danske Banks regnskab for tredje kvartal.

"Ordførende direktør Peter Straarup ønsker at fratræde med henblik på pensionering. Bestyrelsen påbegynder som følge heraf en proces for at finde en ny ordførende direktør," står der i regnskabet.

Både interne og eksterne kandidater vil være i spil.

Skovhus fratræder

"Der vil blive vurderet såvel interne som eksterne kandidater. Indtil ny ordførende direktør tiltræder, fortsætter Peter Straarup som ordførende direktør," står der i regnskabet.

Peter Straarup fyldte i år 60 år, og den seneste tid har budt på en del skriverier om Straarups exit og potentielle afløsere.

Straarups afløser er dog ikke den eneste, der skal findes. Af regnskabet fremgår det, at bankdirektør Per Skovhus af familiemæssige årsager ønsker at fratræde. Dermed udtræder han af direktionen senest 1. juli 2012.

(Opdateret).

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs