FinansWatch

Kold luft i Danske Bank

Der er kold luft mellem Dansk Banks topchef Peter Straarup og formand Eivind Kolding, efter at direktøren offentligt omtalte sin eget exit. Det er normalt er bestyrelsesformandens rolle at melde den slags ud.

Den megen debat om det forestående direktørskifte i Danske Bank har skabt kold luft mellem formand Eivind Kolding og ordførende direktør Peter Straarup.

Det sker, efter Peter Straarup som følge af voldsomt eksternt pres og stribevis af historier omkring bankens direktørskifte for godt en måned offentligt meldte ud, at hans eget exit fra Danmarks største bank var på tapetet i den nærmeste fremtid.

Den udmelding var kulminationen på et mudret forløb, hvor Eivind Kolding først havde meldt tvetydigt ud omkring Straarups fremtid for efterfølgende at afvise, at bestyrelsen havde kontaktet andre potentielle kandidater.

Ikke clearet

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs