FinansWatch

Ramlau: Overvejer fortsat besparelser

I Danske Bank overvejer ledelsen fortsat, om besparelser er nødvendige. Det oplyser økonomidirektør Henrik Ramlau i en mail til Ritzau Finans.

Foto: Ricky John Molloy

"Det er noget af det, vi sidder og kigger på i øjeblikket, men jeg vil godt understrege, at vi ikke har truffet nogen endelige beslutninger endnu" skriver Ramlau.Jyske Bank meddelte torsdag morgen, at banken skal fyre 150 ansatte med øjeblikkelig virkning og nedlægge yderligere 100 stillinger. Spar Nord oplyser til Bloomberg, at banken vil nedlægge 50 stillinger.I et interview med Bloomberg News indikerer Danske Banks direktør for den danske del af forretningen, Tonny Thierry Andersen, at op mod 1500 stillinger måske skal nedlægges, efterhånden som de ansatte går på pension.Tidligere har Nordea bebudet, at 2000 stillinger skæres væk. Her ventes de fleste fratrædelser at ske ved naturlig afgang.

(Ritzau Finans)

Danske Bank overvejer at skære op til 1500 jobTilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs