Danske Bank kaprer profil hos arvefjenden

For fire år siden var hun en meget citeret strateg, som advarede om de opskruede aktiekurser et godt stykke tid før finansmarkederne brød i flammer. Nu skal hun være chef for privatkundeområdet for Danske Bank i Danmark. (Opdateret)

Danske Bank har været på rov hos arvefjenden Nordea og hentet Marlene Nørgaard ind som ny chef for privatkundeområdet i Danske Bank Danmark.

Hun begynder i sit nye job den 1. oktober, skriver Danske Bank i en kortfattet pressemeddelelse.

Marlene Nørgaard kommer fra et job som Private Banking strateg i Nordea Bank Danmark.

"Jeg glæder mig meget til det nye job og til at møde mine mange nye kolleger. Jeg ser frem til arbejdet med at udvikle de bedst mulige rammer for de private kunder i Danske Bank," siger Marlene Nørgaard ifølge meddelelsen.

Lyst til at møde kunder

Bankdirektør Tonny Thierry Andersen er glad for, at han har fået den erfarne Marlene Nørgaard ombord på sit hold.

"Det er en stor glæde at byde velkommen til Marlene som via sin dybe indsigt i Private Banking og kunderådgivning skal være med til at videreudvikle vores store og vigtige privatforretning. Marlene får ansvaret for sammen med vores mange dygtige medarbejdere at fortsætte stigningen i Danske Banks kundetilfredshed og gøre os til Danmarks mest værdsatte og ansete privatbank. Marlene skal være med til at sikre, at vi konstant har rettet fokus på lysten til at mødes med vores kunder og vores forretningsmæssige ambitioner," er Tonny Thierry Andersen citeret for at sige i pressemeddelelsen.

Marlene Nørgaard har siden 1987 haft forskellige ansættelser i den finansielle sektor og har ifølge pressemeddelelsen stor erfaring med kundekontakt og -rådgivning i ind- og udland. I de senere år har hun haft ledende stillinger i bl.a. LD Markets, Alfred Berg ABN AMRO og Gudme Raaschou.

Marlene Nørgaard har bl.a. tidligere været direktør i LD Invest, hvor hun dog endte med at forlade jobbet efter uenigheder med LD-direktør Jeppe Christiansen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også