FinansWatch

Danske Bank synker sammen med C20

Trods et overraskende stærkt regnskab kan Danske Bank ikke holde sig oven vande i det faldende C20-indeks. Men banken klarer sig bedre end det brede marked, trods et dyk på seks procentpoint i løbet af halvanden time.

Foto: Richard Drew

Danske Bank-aktien åbnede stærk og var en kort overgang oppe med mere end 4 procent efter aflæggelsen af et fint halvårsregnskab, hvor banken slog analytikernes forventninger temmelig markant.

Men den flotte åbning er nu slået til jorden af den globale gældskrise, hvor de danske aktier for 12. dag i træk falder markant. C20 er i skrivedne stund nede med mere end 4 pct. mens Danske Bank-aktien er den aktie der klarer sig femte-bedst i det indeks med et fald på 3,32 pct. Men tendensen er negativ og aktien taber værdi minut for minut. Danske Bank ligger i 82,15.

Mere fra FinansWatch

1,5 millioner danskere investerer i Qatar: "Det er dilemmafyldt"

Fem danske pensionsselskaber har på vegne af 1,5 mio. kunder investeret små 900 mio kr. i Qatar, viser en opgørelse, som mediet Danwatch har foretaget. Chef for ansvarlige investeringer hos Danica Pension erkender, at ”det er dilemmafyldt at investere i statsobligationer” fra visse lande.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs