FinansWatch

Jyske: Ubegrundet uro om Danske Bank

Usikkerheden om Danske Banks fundingsituation, som afspejler sig i kurserne på bankens aktier og obligationer, er overdrevet, mener Jyske Banks analytiker Christian Hede.

"Især uden for landets grænser er man efter vores opfattelse skeptiske over for sektoren generelt," påpeger Christian Hede.

Han fremhæver Danske Banks hybride obligation (euro, 4,878 pct.), som en oplagt købsmulighed. Jyske Bank regner med, at betalingerne på obligationen vil ske rettidigt, og at muligheden for at indløse den i 2017 vil blive udnyttet.

Obligationen handles i øjeblikket i niveauet 87-89 kr. med en rente på 7,24 pct., men Christian Hede har et kursmål på mere end 95 kr.

Stærk kapitalposition

"Banken har efter vores opfattelse en stærk kapitalposition og er fortsat på vej mod forbedret indtjening," skriver analytikeren.

Også Danske Banks aktiekurs ligger underdrejet for tiden. Aktien var i begyndelsen af året oppe omkring kurs 137, men har siden begyndelsen af juni holdt sig under 100 kr. Torsdag formiddag ligger den med en stigning på knap 3 pct. til kurs 94,5.

Risikoen stiger for Danske Bank

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs