FinansWatch

Straarup: Min kone har ikke bedt mig komme hjem

Bestyrelsen har ikke bedt ham gå, og hans kone har ikke bedt ham komme hjem. Derfor fortsætter Peter Straarup som topchef i Danske Bank.

Det var en lun topchef i Danske Bank, der på årets generalforsamling svarede en af sin faste kritikere, Egon Geertsen, på, om han ikke snart skal pensioneres.

”Jeg føler mig udsat for en vis aldersmobning fra Egon Geertsen side,” sagde Peter Straarup fra talerstolen med henvisning til sine 59 år.

”Jeg er ikke gammel nok til at gå på efterløn endnu,” sagde topchefen.

Konen og bestyrelsen

”Jeg refererer til bestyrelsen, når bestyrelsen beder mig sige stop, så gør jeg det. Det er ikke sket endnu. Eller når min kone beder mig komme hjem, det er heller ikke sket endnu,” sagde Peter Straarup.

Han har de sidste par år modtaget hård kritik for, hvor hårdt Danske Bank er blevet ramt af den finansielle krise. Han undgik da heller ikke kritik på årets generalforsamling, hvor det dog kun var et par gamle kendinge, der gik på talerstolen for at forlange hans afgang. Heriblandt Egon Geertsen, der også stillede sig op til bestyrelsen, blot for at trække sit kandidatur fra talerstolen

Mere fra FinansWatch

Dansk Handelsbanken-direktør stopper

Lars Moesgaard, adm. direktør i Handelsbanken Danmark, kommer ikke til at fortsætte i Jyske Bank, der 1. december officielt overtager den svenske banks danske forretning.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs