FinansWatch

Straarup: Min kone har ikke bedt mig komme hjem

Bestyrelsen har ikke bedt ham gå, og hans kone har ikke bedt ham komme hjem. Derfor fortsætter Peter Straarup som topchef i Danske Bank.

Det var en lun topchef i Danske Bank, der på årets generalforsamling svarede en af sin faste kritikere, Egon Geertsen, på, om han ikke snart skal pensioneres.

”Jeg føler mig udsat for en vis aldersmobning fra Egon Geertsen side,” sagde Peter Straarup fra talerstolen med henvisning til sine 59 år.

”Jeg er ikke gammel nok til at gå på efterløn endnu,” sagde topchefen.

Konen og bestyrelsen

”Jeg refererer til bestyrelsen, når bestyrelsen beder mig sige stop, så gør jeg det. Det er ikke sket endnu. Eller når min kone beder mig komme hjem, det er heller ikke sket endnu,” sagde Peter Straarup.

Han har de sidste par år modtaget hård kritik for, hvor hårdt Danske Bank er blevet ramt af den finansielle krise. Han undgik da heller ikke kritik på årets generalforsamling, hvor det dog kun var et par gamle kendinge, der gik på talerstolen for at forlange hans afgang. Heriblandt Egon Geertsen, der også stillede sig op til bestyrelsen, blot for at trække sit kandidatur fra talerstolen

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs