FinansWatch

Banknordik-chef: Vi kan ikke forvente bifald

Man kan ikke forvente, at Moody's belønner Banknordik, før købet af Amagerbanken har vist sit værd, lyder det fra adm. direktør Janus Petersen.

Banknordik fik i går et ordentlig gok i ratingen af ratingsbureauet Moody’s. Men det bliver taget med sindsro af bankens adm. direktør, Janus Petersen, der ikke forventer, at Moody’s klapper i hænderne, før banken kan bevise, at de seneste års voldsomme ekspansion er et fornuftigt projekt.

”Det er et udtryk for, at en kreditanalytiker mener, at risikoen er øget i forhold til, hvad den har været. Det bygger de på, at vi har ekspanderet forholdvist meget i de seneste år, og det kan vi ikke være uenige i, men hvis vi ikke havde gjort det, havde vi ikke haft de samme vækstmuligheder, som vi har i dag,” siger Janus Petersen til FinansWatch dagen efter nedgraderingen, der blandt andet bliver begrundet med bankens indtog i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs