FinansWatch

Kritiseret 3F-formand kritiseres ikke for formandsposter i finanssektoren

At forbundsformanden 3F, Per Christensen, har rod i privatlivet har umiddelbart ingen betydning for hans virke som bestyrelsesformand i Arbejdernes Landsbank, lyder det fra formand for Dansk Metal og næstformand i Arbejdernes Landsbank, Claus Jensen.

Udover at være forbundsformand i #F er Per Christensn formand i Pensiondanmark og Arbejdernes Landsbank. Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

At 3F-formand Per Christensen har ført et dobbeltliv med flere kvinder, gør ikke hans arbejde som formand for Arbejdernes Landsbank ringere, mener formand for Dansk Metal og næstformand i Arbejdernes Landsbank, Claus Jensen ifølge Finans.

"Jeg har ingen kritik at rette mod Per Christensens arbejde i Arbejdernes Landsbank. Bankens resultater taler for sig selv. Jeg har ingen kommentarer til Per Christensens privatliv," oplyser Claus Jensen til Finans.

Udover Arbejdernes Landsbank har Per Christensen også en formandspost i pensionskassen Pensiondanmark ligesom han i bestyrelsen i Det Kongelige Teater, gasdistributionsselskabet Evida og Sund & Bælt Holding.

Hverken Pensiondanmark eller Det Kongelige Teaters bestyrelsesformand, Bertel Haarder, vil ifølge Finans kommentere sagen.

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs