FinansWatch

Milliardkrav mod Amagerbanken

Godt 1.700 kreditorer har indtil nu anlagt krav mod den konkursramte Amagerbanken for mere end 3 mia. kr.Også flere aktionærer har lagt erstatningskrav for deres aktietegning i banken.

Foto: Uffe Frandsen

I takt med, at staten og Finansiel Stabilitet forsøger at afvikle Amagerbankens problemfyldte kunder, vokser kravene mod den krakkede bank dag for dag. Morgenavisen Jyllands-Posten er kommet i besiddelse af en redegørelse fra kurator Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten, hvoraf det fremgår, at godt 1.700 kreditorer indtil nu har anlagt krav mod den krakkede byggebank for over 3 mia. kr.

Ifølge Boris Frederiksen stammer kravet typisk fra almindelige kreditorer så som andre banker, leverandører og kunder, som har haft mere end de 750.000 kr. stående i banken, der er dækket af indskydergarantien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs