FinansWatch

Amagerbanken mødes med aktionærer i morgen

I morgen har den krakkede Amagerbankens aktionærer mulighed for at mødes med ledelsen.

Tirsdag klokken 10 har Amagerbankens 70.000 aktionærer mulighed for at mødes med Amagerbankens ledelse.

På et møde, der afholdes i Falkoner Salen i København, vil bankens ledelse redegøre for bankens dispositioner og aktionærerne vil få mulighed for at stille spørgsmål. Det skriver borsen.dk.

Lovpligtigt

Mødet sker på baggrund af en ændring i lov om finansiel virksomhed, der trådte i kraft i forbindelse med Bankpakke III, og som tilskriver, at banken skal indbyde aktionærerne til orienterede møde senest otte dage efter, banken er erklæret konkurs.

I Dansk Aktionærforening undrer man sig over, at bankens ledelse ikke har udsendt en pressemeddelelse i forbindelse med mødet.

"Meget uheldigt"

”Vi finder vi det meget uheldigt, at Amagerbankens ledelse hverken har udsendt en pressemeddelelse om mødet eller har kontaktet Dansk Aktionærforening for derigennem at orientere de mange aktionærer, som har registreret sig hos foreningen,” siger direktør Charlotte Lindholm til borsen.dk.

Amagerbankens direktør, Steen Hove, erkender, at indkaldelsen til aktionærmødet ikke er foregået optimalt, hvilket bl.a. skyldes den korte tidsfrist.

Den første halve time af mødet vil være en redegørelse fra bestyrelsesformand Niels Heering.

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs