FinansWatch

Alm Brand Formue nedjusterer med 70 mio

Alm. Brand formue har haft et ualmindeligt dårligt første halvår og må notere et millionunderskud. Samtidig sænkes forventningerne til hele året markant.

Første halvår endte med et nettounderskud på 26 mio. kr. mod et overskud på 35,5 mio. kr. i samme periode sidste år. Kursreguleringer har kostet dyrt med et minus på 28,5 mio. kr. for halvåret trukket ned af både renter og aktier.

- Første halvår 2011 har været præget af mange forskellige og uforudsete begivenheder. I første kvartal 2011 var markederne præget af uroen i Mellemøsten og jordskælvet i Japan som de vigtigste begivenheder. I andet kvartal 2011 har usikkerheden omkring effekten af jordskælvet i Japan ligeledes påvirket. Ikke mindst effekten på industrien i Europa og USA har været synlig og har skabt usikkerhed omkring styrken i de store økonomier. Dertil kom frygten for et kollaps i primært den græske økonomi, sekundært i de øvrige sydeuropæiske lande, skriver Alm. Brand Formue.

Alm. Brand Formue nedjusterer forventningerne til hele 2011, hvor der nu ventes et underskud efter skat på 35 mio. kr. mod et tidligere ventet nettooverskud på 35 mio. kr.

Nedjusteringen er en konsekvens af underskuddet for første halvår af 2011 på 26 mio. kr. efter skat og fortsat faldende aktiemarkeder, fremgår det af halvårsregnskabet.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs