FinansWatch

Tidligere MP Pension-chef opretter nyt selskab

Niels Erik Petersen stoppede i foråret som investeringschef i MP Pension, og nu har han startet sit eget firma med fokus på forvaltning af hele pensionskassers og ultrarige kunders penge, skriver Børsen.

Foto: PPIM PR FOTO

MP Pensions tidligere investeringschef, Niels Erik Petersen, er gået solo og har oprettet sit eget selskab Petersen & Partners Investment Management (PPIM). Det skriver Børsen, hvilket AM Watch også skrev i sidste uge.

Til avisen fortæller han, at ambitionerne er store, og at han vil gå efter at overtage forvaltningen af hele pensionskasser og ekstremt velhavende familiers penge.

"I USA ser man, at pensionskasser og velhavende familiers investeringskontorer i stigende grad outsourcer deres investeringsafdeling. Det er vokset helt ekstremt over de seneste ti år i USA," siger Niels Erik Petersen og tilføjer, at selskabet foreløbig ikke har nogen kunder ombord endnu, men det skyldes, at selskabet først lige har fået sin licens og er begyndt at markedsføre sig.

Udover Niels Erik Petersen består selskabet af fire investeringsfolk fra MP Pension samt tidligere chefstrateg i Danica, Jørgen Christian Hansen, og Steffen Stæhr, der frem til 2015 var finansdirektør i Maj Invest.

Pensionsboss hapser Nordea-direktør: "Den lille organisation har været tiltrækkende"

MP Pension skabte afkast på 8,6 pct. i 2016

Forsiden lige nu

Køber af krisebank tager en for holdet: Vi gør det for den danske banksektor

Det ville have haft konsekvenser for hele banksektoren, hvis ikke den fortabte situation i Østjydsk Bank var blevet løst, mener direktøren i Sparekassen Vendsyssel, der nu overtager både filialer og kriseramte kunder. Vi så meget nødigt, at banken skulle havne i Finansiel Stabilitet, siger han til FinansWatch.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere