FinansWatch

Industriens Pension skal vokse 150 pct på danske ejendomme

Selvom der har været langt mellem pensionskassens større ejendomsinvesteringer herhjemme, er appetitten fuldstændig intakt. Afkastet skal blot stå mål med risikoen, siger ejendomsinvesteringschef Peter Frische i et interview med EjendomsWatch.

Foto: PR

En nyopført sygehusbygning i Næstved i 2015, en 14 etagers kontorejendom i Aarhus i 2016 og et tilsagn i år om at investere 500 mio. kr. i danske provinsbyer med vækst.

Det er ikke åndenød, der rammer én, når Industriens Pensions danske ejendomsportefølje skal listes op. I samme periode har milliardbeløbene rullet hos konkurrenter som PFA, Pensiondanmark og PKA, der retfærdigvis også råder over større pensionspengetanke end de omkring 157 mia. kr., som medio 2017 udgjorde formuen hos Industriens Pension.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs