FinansWatch

Ny app vil hjælpe danskere med at sende forsikringen i udbud

Prisportalen Comparo vil give forbrugerne et overblik over deres forsikringer med en ny app, som de også kan bruge til at jagte en bedre pris.

AP Photo/Manu Fernandez/Polfoto
Foto: /ritzau/AP/Manu Fernandez

Prisportalen Comparo, som hidtil kun har fokuseret på bilforsikringer, vil gøre det muligt for forbrugere at få et overblik over og sammenligne priser på alle deres forsikringer med en ny app.

Appen giver brugeren mulighed for at sende forsikringerne i udbud og indhente den bedste pris fra andre selskaber uden at gå på kompromis med dækningen, skriver Berlingske Business.

"Vi oplever, at mange ikke aner, hvor de har deres forsikringer, hvor meget de betaler for dem, eller hvordan de er dækket. Derfor kan det virke som en stor opgave at gå ind på en af de eksisterende platforme og sammenligne priser på forsikringer," siger Morten Stengaard, adm. direktør i Comparo, til avisen.

Selskabet, der har ventureselskabet Northcap som investor, har investeret et "anseeligt millionbeløb" i og sat 15 ansatte på opgaven om at udvikle appen. Comparo er i dialog med 8-10 forsikringsselskaber om et samarbejde, hvor de betaler et månedligt gebyr for at få adgang til kunderne og et gebyr for alle nye kunder, de lykkes med at vinde gennem appen.

Kun fem pct. køber forsikring gennem prisportaler

Forsikringsbranchen vil udvide prisportal

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere