FinansWatch

Industriens Pension får ny chef for investeringsrisiko

Tidligere risikomanager i PenSam bliver ny chef for investeringsrisiko i Industriens Pension (Opdateret).

Foto: Industriens Pension

(Opdateret kl. 10.08 med tilføjelse af, hvem Kasper Lykke Meisner tager over efter)

Industriens Pension har fået ny chef for investeringsrisiko.

Der er tale om 39-årige Kasper Lykke Meisner, der kommer fra en stilling som risikomanager i PenSam og har arbejdet med risikostyring i over 12 år. Før det har han bl.a. arbejdet som senioranalytiker i Nordea Markets og risikomanager i Juristernes og Økonomernes Pensionskasse.

Det oplyser pensionskassen i en pressemeddelelse.

"Med ansættelsen af Kasper Lykke Meisner får vi en stærk profil, der har stor erfaring med effektiv risikostyring på tværs af aktivklasser. Jeg er overbevist om, at han kan fastholde og yderligere udvikle vores klare fokus på risikostyring," udtaler investeringsdirektør i Industriens Pension, Karsten Kjellerup Kjeldsen, i meddelelsen.

Kasper Lykke Meisner, der begynder på det nye job 1. juni, kommer til at lede en afdeling på seks personer, der arbejder med identifikation og vurdering af investeringsrisici. Afdelingen for investeringsrisiko er en af de tre afdelinger på investeringsområdet i Industriens Pension – de to øvrige afdelinger på området er noterede investeringer og unoterede investeringer.

Industriens Pensions oplyser til FinansWatch, at Kasper Lykke Meisner overtager posten fra Sofie Grathe, som i første kvartal valgte at stoppe i selskabet efter eget ønske.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere