FinansWatch

Avis: Bestyrelse anklages for kup i Tryghedsgruppen

Bestyrelsens beslutning om at sætte en deadline på Tryghedsgruppens skæbne har fået flere til at kritisere formanden og resten af bestyrelsen.

Tryghedsgruppens bestyrelse har besluttet, at repræsentantskabet senest på sit møde den 18. marts skal stemme om, hvornår en ny bonusmodel skal vedtages. Beslutningen møder kritik fra flere sider, skriver Berlingske Business.

Beslutningen skal tages på et møde i februar, men der er valg til repræsentantskabet i januar næste år, og det betyder, at nyvalgte medlemmer af repræsentantskabet ikke når at stemme om beslutningen.

Jørn Astrup, der er tidligere medlem af repræsentantskabet, har skrevet en mail til repræsentantskabsformand Leila Lindén, hvor det fremgår, at det forestående valg "har ført til panik i bestyrelsen", og at hun må "træde i karakter og bringe bestyrelsen til besindelse". Han skriver desuden, at "det ligner et kupforsøg".

Bestyrelsesformand Jørgen Huno Ramussen afviser, at bestyrelsen skulle spekulere i at få udelukket nye medlemmer af repræsentantskabet. Han siger, at bestyrelsen endnu ikke har taget stilling til, hvordan afstemningen skal foregår, fordi det er op til repræsentantskabet at beslutte.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs