Avis: PFA er storkunde hos Heidebys søns firma

Pensionsselskabet PFA har et tæt samarbejde med reklamebureauet Umwelt. Her er PFA-topchef Henrik Heidebys søn medejer.

PFA er storkunde hos Umwelt, som delvist er ejet af PFA-topchefen Henrik Heidebys søn Mikkel Heideby, skriver Berlingske Business.

De to virksomheder har arbejdet tæt sammen siden 2008 - umiddelbart inden Mikkel Heideby blev ansat i selskabet. PFA har den regel, at hverken far eller søn må stå for kontakten til hinandens selskaber. Men ifølge anonyme kilder i Berlingske, så har Mikkel Heideby alligevel været involveret i PFA-projekter.

Mikkel Heideby vil ikke kommentere kundeforhold, og Henrik Heideby skriver i en sms til Berlingske, at der ikke er noget dilemma. Koncerndirektør i PFA Lars Ellehave-Andersen ser heller ikke noget problem.

"I PFA har vi en politik om, at familiemedlemmer til ansatte – også til ledende medarbejdere – godt kan arbejde hos en leverandør til PFA. Det afgørende er i den sammenhæng, at det pågældende familiemedlem ikke kan være ansvarlig for kontakten med PFA. Denne politik er naturligvis også håndhævet i denne sammenhæng. Her har vi derudover sikret, at jeg som koncerndirektør med ansvar for salg og marketing har haft kontakten med og ansvaret for samarbejdet med Umwelt, der således er kørt uden om Henrik Heideby," siger Lars Ellehave-Andersen til Berlingske Business.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også