FinansWatch

PKA-direktør: En chef med politisk næse

Peter Damgaard Jensen har tilbragt karrieren i organisationer kontrolleret af fagforeninger eller politiske interesser. I PKA har det ført til investeringer med en grøn profil. En af dem var Genan.

Foto: Nanna Kreutzmann/Polfoto

Der var godt besøgt i den nye fabriksbygning på 18.038 Beaumont Highway i et gudsforladt industrikvarter i den nordøstlige udkant af oliebyen Houston i Texas. Udenfor på denne majdag i 2014 sneg temperaturen om eftermiddagen op på 29 grader. Erhvervsfolk, embedsmænd og organisationsfolk var fløjet ind fra de amerikanske delstater Florida og Illinois samt så fjerne destinationer som Danmark og Sydafrika for at deltage i åbningen af Genans nye fabrik.

Naturligvis var PKA’s adm. direktør, Peter Damgaard Jensen, blandt de inviterede. Det samme var pensionskassens investeringsdirektør, Michael Nellemann Pedersen, samt PKA’s formand, Bent Hansen, og næstformand, Grete Christensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs