FinansWatch

LB: Priserne skal ned, hvis indtjeningen fortsætter

Første halvår har takket været investeringerne været historisk godt for LB Forsikring.

Foto: LB Forsikring

LB Forsikring - der rummer Lærerstandens Brandforsikring, Runa, Bauta og FDM Forsikring - kom historisk godt igennem første halvår. Det skyldes mildt vejr og et usædvanligt pænt investeringsresultat.

Bundlinjen efter skat går fra 192,7 mio. kr. til 350,2 mio. kr. Det er dog før den såkaldte anciennitetsrabat, som er LB's version af overskudsdeling. Overskuddet bliver kun delt med kunder, der har været i selskabet i mindst seks år, og derfor kalder man det anciennitetsrabat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs