FinansWatch

Ingen revolutioner efter direktørskift i LB Forsikring

Anne Mette Toftegaard afløser efter nytår Jørn Anker-Svendsen som adm. direktør i LB Forsikring. Hun vil gerne forny selskabet, men der kommer ingen radikale ændringer, siger hun.

Foto: LB Forsikring

En epoke slutter i LB Forsikring, tidligere Lærerstandens Brandforsikring, når Jørn Anker-Svendsen efter nytår overlader direktørstolen til Anne Mette Toftegaard.

Men at Jørn Anker-Svendsen, der har været i LB siden 1973, nu stopper i forsikringsselskabet, betyder ikke de store omvæltninger. Det fortæller hans efterfølger.

”Vi er ved at lave en ny strategi, men den bygger altså på en dagsorden om kontinuitet med fornyelse. For det, som vi allerede gør godt, skal vi fortsætte med,” siger Anne Mette Toftegaard til FinansWatch.

Spændende mulighed

Den ny direktør er selv en gammel kending i LB Forsikring, hvor hun startede i 2000 som ansvarlig for selskabets sekretariat.

Siden er hun steget i graderne, og i 2006 kom Anne Mette Toftegaard, der har baggrund som advokat, med i direktionen. Og nu tager hun altså det sidste skridt op.

”Det er super spændende for mig at få den her mulighed for at fortsætte LB’s gode udvikling, men samtidig skal jeg også medvirke til noget fornyelse,” siger hun.  

Fornyelsen i LB Forsikring skal bl.a. komme fra en mere offensiv kundestrategi, fortæller Anne Mette Toftegaard.

”Vi vil gerne have vækst inden for vores medlemsgrupper. Derfor skal de inden for vores område, der ikke allerede er medlemmer hos os, kende mere til LB. Desuden skal vi mere ud og tage vores plads på den danske forsikringsscene, og vi vil meget gerne sikre, at medlemmerne er bevidste om, hvad de får hos os.”

Mere fra FinansWatch

Alka tidoblede sit salg på Black Friday

I fredags på den store handelsdag Black Friday lykkedes det Alka at tidoble sit salg. Det skyldtes en godbid til de kunder, som tegnede nye forsikringer hos selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs