FinansWatch

Pensam-direktør tror på mere fair selskabsskat med nyt EU-Parlament

FOLKEMØDE 2019: Pensam tager nu selv dialogen med selskaber, der er for kreative i forhold til deres selskabsskat. Men det kræver også politisk handling, og her øjner pensionsdirektør Torsten Fels muligheder med et nyvalgt EU-Parlament.

Foto: PR.

Pensams direktør Torsten Fels er en travl herre på årets folkemøde. I alt syv paneldebatter skal han deltage i, og lørdagen kommer til at stå i skattens tegn hele tre gange.

Pensam havde også ved sidste års folkemøde sat virksomhedernes skattebetaling på dagsordenen. For pensionsselskabet betyder det noget, at virksomhederne betaler deres skat, så de dermed kan være med til at finansiere det velfærdsamfund, som sikrer løn og pension til eksempelsvis de pædagogmedhjælpere og social- og sundhedsassistenter, som er blandt Pensams medlemmer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs