FinansWatch

Tryg ser mod nye opkøb

Fusionen med Alka giver Tryg en andel på 22 pct. af det danske marked, og selvom det giver forsikringsselskabet en god placering i Danmark, sigter topchefen mod flere nordiske opkøb. Det skriver Børsen.

Foto: Carsten Bundgaard

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vendte mandag tomlen op til Trygs køb af Alka. Det betyder, at Tryg nu sidder på 22 pct. af det danske forsikringsmarked. Flere opkøb kan dog være på vej, men de vil ske på den anden side af Øresund, fortæller topchef Morten Hübbe til Børsen.

"Ser man på vores samlede forretning, som også gælder Sverige og Norge, er vi jo markant mindre. Når vi holder øje med at skulle udvide porteføljen, er det særligt med henblik på de to lande," siger den adm. direktør til Børsen.

Han fortæller avisen, at han af gode grunde ikke kan fortælle, om der lige nu er potentielle norske og svenske bejlere på markedet, men at Tryg hele tiden holder øje med det.

Konkurrencemyndighedernes godkendelse af fusionen mellem de to selskaber er sket med forbehold for, at Tryg har givet tre tilsagn. Selskabet skal give en årlig donation til Forsikringsguiden, afskaffe gebyrer for kort opsigelse, ligesom selskabet skal fjerne eksklusitiviteten i en række partneraftaler.

Tryg-direktør om sløjfet eksklusivitet: "Det er nogle af de store aftaler, det drejer sig om"

Efter godkendelse af Alka-opkøb: Tryg-topchef revser konkurrencemyndigheder

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs