FinansWatch

Antallet af stjålne iPhones eksploderer på fredag

Når Apple lancerer en ny iPhone, oplever landets forsikringsselskaber en stigning i antallet af stjålne iPhones.

Landets forsikringsselskaber kan se frem til mange anmeldelser om stjålne iPhones, når Apples nye iPhone 4S lanceres på fredag. I hvert fald hvis alt går, som det plejer, skriver B.dk.

Om der virkelig er flere tyve på spil, eller om forsikringskunderne spekulerer i at få telefonen stjålet, melder historien ikke noget om, men at forsikringsselskaberne oplever flere anmeldelser er sikkert.

Holder øje

”Ved tidligere lanceringer har vi fået flere henvendelser på gamle iPhones, end vi plejer at få,” siger Kia Pedersen, kommunikationskonsulent i Codan, til netavisen.

Hvor stor stigningen er, har forsikringsselskabet ikke opgjort, men den er stor nok til, at Codan har et vågent øje på de stjålne iPhones. Også Topdanmark har oplevet en stigning i antallet af anmeldelser om stjålne iPhones i forbindelse med tidligere lanceringer. Hvorfor det sker, kan skadechef Susanne Møllegaard ikke svare på, men hun kalder tendensen påfaldende.

”Vi har ikke iværksat nogle specielle initiativer i forbindelse med lanceringen af iPhone 4S, men vi holder da øje med udviklingen,” siger Susanne Møllegaard til B.dk.

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs