FinansWatch

Mærsk vil selv forsikre skibe

A.P. Møller - Mærsk arbejder på fremadrettet at oprette eget forsikrings-selskab for at kunne få en mindre præmie-byrde samt bedre risiko-styring i forhold til de milliard-store aktiver. (Opdateret 12.20)

Det er shipping-mediet TradeWinds der skriver, at A.P. Møller - Mærsk er igang med en radikal omlægning i forhold til virksomhedens syn på risk-management.

TradeWinds citerer Lars Henneberg, risiko og forsikringschef fra A.P. Møller - Mærsk, for at koncernen er i en tæt dialog med alle tænkelige stakeholders for at orientere og nærmere planlægge, hvordan den danske verdensleder fremadrettet vil agere på forsikrings-området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs