FinansWatch

Forsikringsselskaber holder sig fra trægulve

Tryg og Topdanmark vil ikke længere erstatte træ- og laminatgulve.

Hverken Tryg eller Topdanmark vil erstatte træ- eller laminatgulve, hvis endnu et skybrud skulle hærge landets kældre. Det skriver borsen.dk.

”Efter skybruddet d. 2. juli har vi ca. skrevet til 2.200 af vores kunder, at når det drejer sig om bygningsmaterialer, trægulve, gips, vægge, der kan ødelægges af vand, vil vi fremadrettet ikke dække ved skybrud,” siger Jens Langergaard, informationschef i Topdanmark, til sitet.

Kravet gælder kun for kældre, som blev oversvømmet i juli. Men hvis endnu et skybrud skulle gennembløde flere kældre hos danskerne, vil de sandsynligvis få en lignende besked, siger han.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs