FinansWatch

Finansgigant går efter danske pensionskunder

På et pressemøde i København torsdag vil den internationale finansgigant ING lancere, hvad de selv beskriver som revolutionerende nye produkter til de danske investorer, pensionsopsparer og pensionister.

De kommercielle danske pensionsselskaber kan se frem til konkurrence fra en af verdens største finansielle aktører, når ING via datterselskabet ING Life Luxembourg inden længe lancerer nye produkter målrettet danske investorer, pensionsopsparer og pensionister.

I en invitation til torsdagens pressemøde lover ING Life Luxembourg ”produkter, der adskiller sig væsentlig fra, hvad vi har set før, og som tager højde for den øgede levealder blandt danskerne."

Man lover endvidere, at "produkterne gør det muligt at planlægge sin indkomst for resten af livet og sætter nye standarder for gennemsigtighed og transparens på pensionsmarkedet.”

ING Life Luxembourg er ejet ING Groups og har indtil videre haft fokus på Luxembourg og Belgien.

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs