FinansWatch

PensionDanmark i ny stor ejendomsinvestering

282 mio. kr. er prisen på PensionDanmarks nye ejendom ved Buddinge Station.

Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse. Dermed fortsætter pensionsselskabet investeringerne i ejendomme. I december købte PensionDanmark Magasin-ejendommene i Lyngby, Odense og Århus sammen med ATP Ejendomme og januar var det den tidligere TV-Byen, der blev føjet til ejendomsporteføljen.

”Vi har udvidet vores portefølje af ejendomme de seneste par måneder. Denne erhvervsejendom passer fint ind i vores portefølje af bolig-, erhvervs- og retail-ejendomme, der samlet vil give medlemmerne et godt afkast”, siger direktør i PensionDanmark Ejendomme. Søren Ulslev, i meddelelsen.

De 14.500 kvadratmeter skal huse de rådgivende ingeniører Moe & Brødsgaard samt en Kvickly-dagligvarebutik.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs