FinansWatch

Dyrere at flytte pensionen

Krigen på firmamarkedet er så hård, at pensionsselskaberne skruer på gebyrerne for de mere skjulte services.Det bliver markant dyrere at flytte sin pension på grund af jobskifte.

Pensionsselskaberne skruer på gebyrerne i 2011. Fripolicer, hvor der ikke længere sker indbetaling, gøres generelt dyrere. Ligesom selskaberne beholder en større del af opsparingen for de kunder, der flytter deres pension.

Bunken med ændrede gebyrer hober sig op i Finanstilsynet. Selskaberne har været igennem deres gebyrer med en tættekam. Og skønt kun få indfører nye omkostningstyper, så bliver der skruet på mange af de gamle.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs