FinansWatch

Tryg vil videoovervåge kunder

Forsikringskunder i Tryg risikerer i fremtiden at blive videoovervåget i hemmelighed, hvis der er mistanke om alvorlig svindel.Selskabet har som det sidste af de store forsikringsselskaber besluttet at benytte videoovervågning. Troels Rasmussen, kommunikationsdirektør i Tryg, forklarer her hvorfor.

Hvorfor har I besluttet at benytte videoovervågning af kunder?

»Fordi det i nogle tilfælde vil være svært at bevise forhold, hvis ikke man har videodokumentation. Vores bedste bud er, at det bliver maksimalt en håndfuld sager om året. Der kan være sager, hvor almindelige observationer - som vi allerede foretager - ikke kan stå alene. Med videoobservation er der mindre at diskutere i forhold til, hvad der rent faktisk foregår.«

Men er det ikke en politiopgave?

»Det kan man sige, og det samme kan man sige om en hvilken som helst dokumentarudsendelse i tv. Og der tror jeg, at man ikke tager så mange hensyn, som vi gør.«

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs