FinansWatch

Tryg lancerer europæisk forsikring

Danske virksomheder, der åbner en afdeling i andre europæiske lande, kan nu lader sig forsikre af Tryg.

Det nye produkt dækker på samme måde, som den danske erhvervsforsikring, men den vil være tilpasset lokale forhold, skriver Tryg i en meddelelse.

”Vi hjælper virksomhederne af med overflødig administration, samtidig med de har sikkerhed for at være dækket, hvis uheldet er ude, uden at de selv behøver sætte sig ind i lokale love og bestemmelser. Nu er virksomheden dækket på samme måde ude som hjemme,” siger koncerndirektør Kjerstin Fyllingen i pressemeddelesen.

Tryg har allerede testkørt produkter i Sverige og Norge, og nu er koncernen klar til at rulle det ud i de 21 europæiske lande, hvor Tryg er registreret.

Med produktet henvender Tryg sig til mindre og mellemstore virksomheder, der vil drive forretning i udlandet.

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs