FinansWatch

Hübbe gør klar til at ryste posen

Ændringerne på koncernledelsesniveau er meldt ud. Nu skal ledelsesniveauet og medarbejderniveauet tilpasses den nye organisering i Tryg.

De store omvæltninger i Trygs ledelse får konsekvenser, der rækker langt ned i medarbejderstaben. Derfor vil de næste to uger gå med at få den øvrige organisation i Tryg på plads, siger koncernchef Morten Hübbe til FinansWatch.

”Det er klart, at når man flytter rundt på enkeltpersoner, skal man altid gøre det på en måde, så man udnytter folks kompetencer bedst, og der, hvor matchet ikke er godt, er der en situation, der skal håndteres. De næste to uger, tester vi og planlægger resten af vores organisering. Det er kun ændringerne på koncernledelsesniveau, vi har meldt ud,” sige Morten Hübbe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs